Zařízení pro temperování čokolády/Chocotemper s výtokovým kohoutkem – včetně vibrační desky

234,537.99 (288,481.73 s DPH)

Na skladě
Přidat mezi oblíbené
Množstevní sleva
Cena za kus
<2 ks
190,681.29
2 - 5 ks
186,867.67
6 - 10 ks
184,960.86
11 ks +
181,147.23
× Zařízení pro temperování čokolády/Chocotemper s výtokovým kohoutkem - včetně vibrační desky
  • Záruka na zboží 12 až 24 měsíců
    Firma - 12 měsíců
    Fyzická osoba - 24 měsíců
  • Až 14 dní na vrácení zboží

Popis

  • Stroj pro temperování čokolády
  • včetně vibrační desky
  • Profesionální zařízení
  • Vyrobeno v Itálii
  • Temperovací zařízení zaručuje, že čokoláda zůstane v tekutém stavu jako dokonalé krystalové spojení
  • Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
  • Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
  • Technologie dotykové obrazovky
  • Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
  • Pohotovostní režim
  • Dopravníkový šroub z nerezavějící oceli
  • Kapacita čokolády: 12 kg
  • Jednoduché čištění

Kvalita

  • Vysoce kvalitní nerezavějící ocel

Připojení

  • Výkon: 2,50 kW
  • Elektrické připojení: 220V

Rozměry

  • Vnější rozměry: Š x H x V: 520 mm x 800 mm x 1 540 mm

pokyny

  • Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny
  • Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
  • Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám

Rozměry

šířka 520 mm
hloubka 800 mm
Výška 1 540 mm

Rozměry vibrační desky

šířka 800 mm
hloubka 340 mm
Výška 80 mm

Hodnoty připojení

Výkon 2,50 kW
Napětí 220 V
frekvence 50 Hz
chladicí kapalina R452a

Doručení

Způsob dopravy Přepravní společnost
Dodací podmínka Namontováno
Hmotnost 224 kg

Další informace

Hmotnost 224 kg
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: 0012stgic12#vp1