Popis
- Stroj pro temperování čokolády
- včetně vibrační desky
- Profesionální zařízení
- Vyrobeno v Itálii
- Temperovací zařízení zaručuje, že čokoláda zůstane v tekutém stavu jako dokonalé krystalové spojení
- Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
- Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
- Technologie dotykové obrazovky
- Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
- Pohotovostní režim
- Dopravníkový šroub z nerezavějící oceli
- Kapacita čokolády: 12 kg
- Jednoduché čištění
Kvalita
- Vysoce kvalitní nerezavějící ocel
Připojení
- Výkon: 2,50 kW
- Elektrické připojení: 220V
Rozměry
- Vnější rozměry: Š x H x V: 520 mm x 800 mm x 1 540 mm
pokyny
- Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny
- Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
- Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám
Rozměry
| šířka | 520 mm |
|---|---|
| hloubka | 800 mm |
| Výška | 1 540 mm |
Rozměry vibrační desky
| šířka | 800 mm |
|---|---|
| hloubka | 340 mm |
| Výška | 80 mm |
Hodnoty připojení
| Výkon | 2,50 kW |
|---|---|
| Napětí | 220 V |
| frekvence | 50 Hz |
| chladicí kapalina | R452a |
Doručení
| Způsob dopravy | Přepravní společnost |
|---|---|
| Dodací podmínka | Namontováno |
| Hmotnost | 224 kg |
Další informace
| Hmotnost | 224 kg |
|---|
Katalógové číslo: 0012stgic12#vp1
















