Udírny na klobásy, maso a sýry

Udírny na klobásy, maso a sýry jsou strojem vhodným do běžné domácnosti a profesionální gastro kuchyně. Zajišťují dlouhotrvající čerstvost a udržují aroma masa či jiných pokrmů. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezavějící oceli a jsou uzpůsobeny na vždy rovnoměrné různých potravin, včetně klobás, masa, sýrů, slaniny, drůbeže, ryb a zeleniny. V nabídce je máme jako nerezové, elektrické, domácí na zahrádku, ale také jako kompaktní varianta malé mini udírny. Mají teplotní rozsah od 30°C do 120°C, díky čemuž jsou vhodné pro teplé i horké uzení, které zachovává maximální čerstvost a šťavnatost masa. Jsou vybaveny dobře čitelným teploměrem umístěným na předních dveřích a přesným časovačem s možností nastavení doby uzení až do 12 hodin. Mezi regály je optimální vzdálenost, což umožňuje efektivní rozložení potravin. Udírny jsou samozřejmě vyrobeny v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny, mají označení CE a materiál splňuje všechny evropské potravinové normy. V naší nabídce také naleznete náhradní díly k udírnám.

Nejprodávanější produkty

Zobrazit více
Vašemu výběru neodpovídají žádné produkty.