Popis
- Temperovací stroj na čokoládu a odkládací prostor s polevou pro zařízení na temperování čokolády
- Profesionální zařízení
- Vyrobeno v Itálii
- Vynikající pro profesionální použití
- ideální pro cukrárny
- Jednoduché čištění
- Temperovací stroj
- Temperovací zařízení zaručuje, že čokoláda zůstane v tekutém stavu jako dokonalé krystalové spojení
- Technologie dotykové obrazovky
- Dopravníkový šroub z nerezavějící oceli
- Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
- Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
- Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
- Pohotovostní režim
- Kapacita na čokoládu: 12 kg
- Lanýžová stuha do zařízení na temperování čokolády
- Lanýžová stuha
- Vibrační třepací mřížka
- Válečkem potáhněte spodní část lanýžů
- Otočný talíř pro dokončování lanýžů
Kvalita
- Vysoce kvalitní nerezavějící ocel
Rozměry
- Vnější rozměry: š x h x v: 1050 x 800 x 1540 mm
- Průměr otočného talíře: 800 mm
pokyny
- Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny.
- Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
- Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám
Rozměry
| šířka | 1050 mm |
|---|---|
| hloubka | 800 mm |
| Výška | 1540 mm |
| Gramofon | průměr 800 mm |
Hodnoty připojení
| Temperovací stroj | |
| Výkon | 2,5 kW |
|---|---|
| Napětí | 220 voltů |
| frekvence | 50 Hz |
| chladicí kapalina | R 452 A |
| Lanýžová stuha | |
| Výkon | 0,24 kW |
| Napětí | 220 voltů |
| frekvence | 50 Hz |
Doručení
| Způsob dopravy | Přepravní společnost |
|---|---|
| Dodací podmínka | Namontováno |
| Hmotnost | 185 kg |
Další informace
| Hmotnost | 185 kg |
|---|
Katalógové číslo: STGIC12#TBSTGIC123


















