Výhody produktu
- Řízení chlazení/teploty v šnekovém dopravníku pomocí chladiva v uzavřeném systému
- Transportní roštový pás a plocha pro dokončení a odkládací plocha s pohyblivým plechem
- Dokonalé krystalové spojení/krystalizace
Popis
- Zařízení na temperování čokolády s výtokovým kohoutkem – Chocotemper – včetně police s glazurou
- Ideální pro cukrárny, zmrzlinárny, hotely a restaurace
- Odkládací plocha, glazovaná zóna s ventilátorem
- Temperovací zařízení zaručuje, že čokoláda zůstane v tekutém stavu jako dokonalé krystalové spojení
- Kompaktní velikosti, které nabízejí stejné standardy kvality jako větší stroje na temperování čokolády
- Nastavitelná teplota
- Kapacita: 11 kg
- Zapínač/vypínač
- Jednoduché použití
- Jednoduché čištění
Zařízení
- Dotykové ovládání s displejem
- Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
- Každý jeden motor pro vanu a šnekový dopravník
- Pohotovostní režim
Kvalita
- Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezavějící oceli
- Extra hladké kaskády pro zlepšené průtokové vlastnosti
Propojení odkládací plochy s glazurou
- Napětí: 230V
- Výkon: 0,2 kW
- Rychlost: 270 cm/min
Připojení zařízení pro temperování čokolády
- Napětí: 230V
- Výkon: 1,10 kW
- Frekvence: 50Hz
Rozměry
- Vnější rozměry Š x H x V: 1 150 mm x 500 mm x 720 mm
pokyny
- Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny
- Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
- Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám
Rozměry
| šířka | 1 150 mm |
|---|---|
| hloubka | 500 mm |
| Výška | 720 mm |
Propojení odkládací plochy s glazurou
| Napětí | 230V |
|---|---|
| Výkon | 0,2 kW |
| rychlost | 270 cm/min |
Připojení zařízení pro temperování čokolády
| Napětí | 230V |
|---|---|
| Výkon | 1,10 kW |
| frekvence | 50 Hz |
Doručení
| Způsob dopravy | Přepravní společnost |
|---|---|
| Hmotnost | 138 kg |
Další informace
| Hmotnost | 138 kg |
|---|
Katalógové číslo: 0012stgic11#afstgic111















