Zařízení na temperování čokolády s výtokovým kohoutkem – Chocotemper

210,983.84 (259,510.12 s DPH)

Na skladě
Přidat mezi oblíbené
Množstevní sleva
Cena za kus
<2 ks
171,531.58
2 - 5 ks
168,100.94
6 - 10 ks
166,385.63
11 ks +
162,955.00
× Zařízení na temperování čokolády s výtokovým kohoutkem - Chocotemper
  • Záruka na zboží 12 až 24 měsíců
    Firma - 12 měsíců
    Fyzická osoba - 24 měsíců
  • Až 14 dní na vrácení zboží

Popis

  • Stroj pro temperování čokolády
  • Profesionální zařízení
  • Vyrobeno v Itálii
  • Temperovací zařízení zaručuje, že čokoláda zůstane v tekutém stavu jako dokonalé krystalové spojení
  • Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
  • Technologie dotykové obrazovky
  • Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
  • Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
  • Dopravníkový šroub z nerezavějící oceli
  • Pohotovostní režim
  • Kapacita čokolády: 12 kg
  • Jednoduché čištění

Kvalita

  • Vysoce kvalitní nerezavějící ocel

Připojení

  • Výkon: 2,50 kW
  • Elektrické připojení: 220V

Rozměry

  • Vnější rozměry: Š x H x V: 520 mm x 800 mm x 1 540 mm

pokyny

  • Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny
  • Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
  • Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám

Poznámky

  • Vibrační deska není součástí dodávky

Rozměry

šířka 520 mm
hloubka 800 mm
Výška 1 540 mm

Hodnoty připojení

Výkon 2,50 kW
Napětí 220 V
frekvence 50 Hz
chladicí kapalina R452a

Doručení

Způsob dopravy Přepravní společnost
Dodací podmínka Namontováno
Hmotnost 215 kg

Další informace

Hmotnost 215 kg
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: 0012stgic121