Popis
- Vibrační stůl pro zařízení na temperování čokolády STGIC55
- Profesionální zařízení
- Vyrobeno v Itálii
- Vynikající pro profesionální použití
- Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
- Jednoduché čištění
Kvalita
- Vysoce kvalitní nerezavějící ocel
Připojení
- Výkon: 0,2 kW
- Elektrické připojení: 220 voltů
Rozměry
- Vnější rozměry: š x h x v: 460 x 300 x 80 mm
pokyny
- Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny.
- Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
- Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám
Rozměry
| šířka | 460 mm |
|---|---|
| hloubka | 300 mm |
| Výška | 80 mm |
Hodnoty připojení
| Výkon | 0,2 kW |
|---|---|
| Napětí | 220 voltů |
| frekvence | 50 Hz |
Doručení
| Způsob dopravy | balíček |
|---|---|
| Dodací podmínka | Namontováno |
| Hmotnost | 8 kg |
Další informace
| Hmotnost | 8 kg |
|---|
Katalógové číslo: 0012vtstgic551






