Ohřívač čokolády – 2 GN 1/4 nádoby
Elektrický stroj na rozpouštění čokolády RCCM-250-2GN nabízí širokou škálu možností přípravy lahodných čokoládových výtvorů. Tání zajistí, že čokoláda má krásný lesk a po vychladnutí dosáhne dokonalé konzistence ke konzumaci. Ať už čistě ve formě pralinek, k dalšímu zpracování do muffinů, brownies nebo jako poleva na dorty či točenou zmrzlinu – fantazii se zde meze nekladou. Značka Royal Catering, váš online prodejce potřeb pro gastronomii, nabízí dokonalý stroj na rozpouštění čokolády pro příjemnou a pohodlnou přípravu jídla. Udělejte správnou volbu a připravujte jídlo jako profesionálové!
Účinný topný článek o výkonu 250 W je vyroben z hliníku. Vynikající tepelně-vodivé vlastnosti materiálu rychle a rovnoměrně vytvářejí teplo. Čokoláda se zahřívá konvekcí. Topný článek ohřívá vzduch, který je mezi nádrží a nádobami. Vzduch přenáší teplo do nádoby i do obsahu bez použití vlhkosti, čímž se zachovávají bohaté a komplexní chutě.
Temperovací přístroj na čokoládu je vyroben z robustní ušlechtilé oceli a má dvě vyjímatelné GN nádoby. Díky kvalitnímu zpracování je zařízení mimořádně odolné, trvanlivé a snadno se čistí. Ušlechtilá ocel je díky svým hygienickým vlastnostem mimořádně vhodná pro zpracování potravin. Hladké povrchy se navíc snadno čistí.
GN nádoby, které jsou také vyrobeny z ušlechtilé oceli, můžete mýt v myčce nádobí a udržují čokoládu teplou až do 100 °C. Nádoby o hloubce 15 cm mají objem 4l. To odpovídá přibližně 5 kg čokolády v jedné nádobě. Při vyprazdňování obsahu by měla být čokoládová hmota ještě teplá. Vyjímatelné nádoby můžete snadno vyčistit jemným prostředkem na mytí nádobí a opláchnout čistou vodou.
Zařízení má termostat pro správné temperování polevy a čokolády. Díky termostatu můžete správně regulovat provozní teplotu v rozmezí od 1 – 100 °C. Topný článek se nachází ve spodní části zařízení a zásobuje nádoby rovnoměrným teplem. Na LED displeji se zobrazuje a nastavuje aktuální teplota, takže máte vždy nejlepší kontrolu nad požadovaným stupněm teploty. Funkci časovače nastavíte také pomocí LED displeje.
Kompaktní rozměry elektrického stroje na rozpouštění čokolády zajišťují pohodlné odložení nebo integrování do jiných pracovních prostorů. Hmotnost zařízení umožňuje snadné skladování a přepravu. Na podkladové desce se nacházejí čtyři pogumované nožičky, které pečují o stabilní polohu na jakékoli ploše.