Nerezová udírna – 105 L – 4 rošty

  • Perfektní vyuzené maso, ryby či klobásy
  • Vysoce kvalitní ušlechtilá ocel
  • Možnost uzení studeným, teplým i horkým způsobem

14,208.13 (17,476.00 s DPH)

Na skladě
Přidat mezi oblíbené
Množstevní sleva
Cena za kus
<2 ks
11,551.33
2 - 5 ks
11,320.30
6 - 10 ks
11,204.79
11 ks +
10,973.76
× Nerezová udírna - 105 L - 4 rošty
  • Záruka na zboží 12 až 24 měsíců
    Firma - 12 měsíců
    Fyzická osoba - 24 měsíců
  • Až 14 dní na vrácení zboží

Perfektně vyuzené maso, ryby či domácí klobásky s úžasným aroma a chutí … to není problém pokud vlastníte domácí udírnu. Tento výrobek je ideální pro uzení různých dobrot, které si díky tomu zachovají svou nezaměnitelnou chuť po celé týdny. S touto vysoce kvalitní udírnou si můžete vyrobit takové pochoutky sami. Uzené potraviny mají navíc delší trvanlivost, protože tímto procesem se z potravin odstraní zárodky plísní a bakterií.

Praktická udírna je vhodná do profesionálních gastronomických provozů a zařízení – do restaurací, barů, pohostinství atp. Je výborným pomocníkem i při domácím uzení přímo na vaší zahradě. Je vyrobenaz vysoce kvalitní ušlechtilé oceli. Díky použitému materiálu se snadno čistí jeodolná vůči mechanickému poškození a nárazům.

Součástí balení jsou:

  • udírna
  • 1 komínová trouba
  • 4 police
  • 1 nádoba na tuk (s výtokem do misky)
  • 1 miska na tuk
  • 1 zásuvka na třísky
  • 1 řídicí jednotka teploty s časovačem

Výrobek umožňuje, pomocí regulátoru po nastavení teploty od 0 – 110 °C, udit studeným, teplým i horkým způsobem. Na boční straně udírny se nachází dobře čitelný teploměr, který zobrazuje teplotu ve stupních Celsia a Fahrenheita. Díky tomu budete vždy informováni o aktuální teplotě, aniž byste museli udírnu zbytečně otevírat.

Udírna disponuje vnitřními rozměry 52 x 45 x 91 cm a uzené potraviny mohou být zavěšeny na hák v troubě nebo uloženy do 4polic, které jsou od sebe vzdáleny 11 cm.

Při uzení musí být udírna zavřená a zásuvka musí být naplněna třískami, přes které proudí kouř. Zásuvku můžete bez problémů vložit do vnitřního prostoru, aniž byste museli otevřít skříň udírny. Pod zásobníkem se nachází plech pro zachytávání popela. Tuk, který vzniká při uzení, je zachycován do nádoby, která chrání zásuvku a spodní část udírny před znečištěním. Při větším množství je zachycený tuk odváděn odtokem do misky pod nádobou, kde se shromažďuje a odkud lze jednoduše odstranit.

Délka uzení potravin lze nastavit pomocí časovače s maximálním časovým intervalem až 120 minut. Alarm vás upozorní na uplynutí nastaveného času.

  • stabilní a robustní konstrukce z ušlechtilé oceli
  • objem 105 l
  • výkon 1000 W
  • vhodná i pro domácí uzení
  • výborná pro uzení masa, ryb, klobás atd.
  • nastavitelná teplota od 0–135 °C (ve °C a °F)
  • časovač až do 120 minut s alarmem
  • 1 nádoba na tuk (s výtokem do misky)
  • 1 miska na tuk
  • zásuvka na třísky
  • plech na zachytávání popela
  • komínová trouba
  • na studené, teplé i horké uzení

 

 

Další informace

Hmotnost 37 kg
Kategórie produktu: , , , , , , , , , , ,

Naposledy zobrazené produkty