Nový pocit krájení
- Vyrobeno v Japonsku
- Ledem tvrzená čepel CRYODUR® z vícevrstvé nerezové oceli je mimořádně ostrá a nabízí ideální flexibilitu
- Jádro čepele z práškové oceli MicroCarbide MC63, která je uložena ve 100 vrstvách oceli – pro tvrdost přibližně 63 Rockwellů a maximální zachování ostří
- Oboustranně broušená čepel s mimořádným ostřením Honbazuke zajišťuje obrovskou ostrost. Každá čepel je ručně broušena na ultra ostrý úhel 9,5° až 12°
- Březová rukojeť Masur v tradičním tvaru „D“ pro vyváženou rovnováhu, optimální ovládání a krájení bez únavy
- Elegantní koncovka dokonale dotváří design rukojeti
- Nůž byl vyroben v japonském centru výroby mečů a nožů Seki. Spojuje v sobě japonskou krásu a ostrost
Provedení
- Délka čepele: 240 mm
- Nůž MIYABI 5000 MCD: Nože této řady v sobě spojují krásu a ostrost japonských nožů: na míru upravený květinový damašek doplněný rukojetí z břízy Masur.
- V Japonsku se gyutoh tradičně používá na maso, ale stejně dobře se hodí i na krájení zeleniny a ryb
Směrnice
- Vyrobeno samozřejmě v souladu s hygienickými a bezpečnostními předpisy.
- Výrobek nese označení CE.
- Materiál odpovídá evropským potravinářským normám
Rozměry
| Délka produktu | 376 mm |
|---|---|
| Šířka produktu | 22 mm |
| Výše produktu | 54 mm |
| Délka čepele | 240 mm |
| Tloušťka čepele | 2 mm |
| Délka rukojeti | 138 mm |
Detaily
| Materiál | Damasková ocel MC63 |
|---|---|
| Tvrdost čepele | 62 – 64 HRC |
| Typ výroby | Svařované |
| Typ brusu | Hladké ostří |
| Druh rukojeti | [concealed_tang] |
| Materiál rukojeti | Breza |
Dodávka
| Způsob dopravy | Balík |
|---|---|
| Hmotnost | 0,60 kg |
Další informace
| Hmotnost | 0.60 kg |
|---|
Katalógové číslo: 1210020111













