Popis
- Lanýžová stuha
- Ideálně se hodí pro stroje na temperování čokolády STGIC12, STGIC24, STGIC30
- Profesionální zařízení
- Vyrobeno v Itálii
- Vynikající pro profesionální použití
- Vibrační třepací mřížka
- Válečkem potáhněte spodní část lanýžů
- Otočný talíř pro dokončování lanýžů
- Ideální pro cukrárny
- Jednoduché čištění
Kvalita
- Vysoce kvalitní nerezavějící ocel
Připojení
- Výkon: 0,24 kW
- Elektrické připojení: 220 voltů
Rozměry
- Vnější rozměry krycí pásky: Š x H: 1050 x 220 mm
- Průměr otočného talíře: 800 mm
pokyny
- Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny.
- Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
- Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám
Rozměry
| šířka | 1050 mm |
|---|---|
| hloubka | 220 mm |
| Průměr | průměr 800 mm |
Hodnoty připojení
| Výkon | 0,24 kW |
|---|---|
| Napětí | 220 voltů |
| frekvence | 50 Hz |
Doručení
| Způsob dopravy | Přepravní společnost |
|---|---|
| Dodací podmínka | Částečně smontováno |
| Hmotnost | 25 kg |
Další informace
| Hmotnost | 25 kg |
|---|
Katalógové číslo: TBSTGIC123







