Lanýžová stuha do zařízení na temperování čokolády

108,303.77 (133,213.64 s DPH)

Na skladě
Přidat mezi oblíbené
Množstevní sleva
Cena za kus
<2 ks
88,051.85
2 - 5 ks
86,290.81
6 - 10 ks
85,410.29
11 ks +
83,649.26
× Lanýžová stuha do zařízení na temperování čokolády
  • Záruka na zboží 12 až 24 měsíců
    Firma - 12 měsíců
    Fyzická osoba - 24 měsíců
  • Až 14 dní na vrácení zboží

Popis

  • Lanýžová stuha
  • Ideálně se hodí pro stroje na temperování čokolády STGIC12, STGIC24, STGIC30
  • Profesionální zařízení
  • Vyrobeno v Itálii
  • Vynikající pro profesionální použití
  • Vibrační třepací mřížka
  • Válečkem potáhněte spodní část lanýžů
  • Otočný talíř pro dokončování lanýžů
  • Ideální pro cukrárny
  • Jednoduché čištění

Kvalita

  • Vysoce kvalitní nerezavějící ocel

Připojení

  • Výkon: 0,24 kW
  • Elektrické připojení: 220 voltů

Rozměry

  • Vnější rozměry krycí pásky: Š x H: 1050 x 220 mm
  • Průměr otočného talíře: 800 mm

pokyny

  • Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny.
  • Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
  • Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám

Rozměry

šířka 1050 mm
hloubka 220 mm
Průměr průměr 800 mm

Hodnoty připojení

Výkon 0,24 kW
Napětí 220 voltů
frekvence 50 Hz

Doručení

Způsob dopravy Přepravní společnost
Dodací podmínka Částečně smontováno
Hmotnost 25 kg

Další informace

Hmotnost 25 kg
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: TBSTGIC123