- Série novodobých konvektomatů Millenial BLACK MASK GASTRO. Název není náhodný – černý ovládací panel po vypnutí kamen zcela zmizí v černém krytu dvířek
- Elektronický, 7palcový dotykový ovládací panel umožňuje velmi přesné a snadné nastavení požadovaných parametrů vaření
- Konvektomaty Millenial BLACK MASK mají v nabídce dva patentované řešení:
Airflowlogic™ – inovativní a patentované řešení, které se zaměřuje na zcela propracovaný deflektor (kryt ventilátoru). Výsledkem tohoto ošetření je výrazné zlepšení cirkulace vzduchu
Humilogic™ – nový patentovaný zvlhčovací systém, který dodává vodu přímo z ventilátoru. Zaručuje tak maximální úroveň vlhkosti a výrazně nižší spotřebu vody
NEJDŮLEŽITĚJŠÍ FUNKCE:
1-bodová sonda
Díky sondě může trouba neustále sledovat a udržovat požadovanou teplotu uvnitř jídla. Neustále a zcela automaticky upravuje parametry tak, aby výsledky pečení a vaření byly vždy dokonalé.
Automatický mycí systém. Montáž této možnosti jen ve výrobně. 4 mycí programy: Eko, Normální, Intenzivní, Oplachování. Přizpůsobeno různým stupňům znečištění komory. Nový design mycí hlavy ušetří až 30 vody
Pre-Heating
Předehřátí komory o + 30°C více než nastavená teplota – aby trouba byla perfektně připravena pro příjem připravovaného pokrmu
holding
Udržujte jídlo na dostatečně vysoké teplotě, okamžitě po skončení cyklu vaření
cool Down
Rychlé snížení teploty v komoře, aby byla způsobilá pro potřeby dalšího připravovaného pokrmu, které vyžaduje odlišné teplotní parametry, než jsou aktuálně v komoře
HACCP
Schopnost sčítání provozních parametrů trouby za účelem kontroly správného průběhu vaření
Proofer
Komora se promění v kysárny
holding Cabinet
Konvektomat může fungovat i jako banketní skříňka – udržuje pokrmy na dostatečně vysoké teplotě, zajišťuje potřebnou vlhkost, až do chvíle výdeje jídel
Možnost zaznamenání až 100 programů, 10 kroků každý
Stačí si vybrat jeden ze 100 programů a stisknout START. Konvektomat začne pracovat sám, přesně udržuje předem uložené parametry jako: teplota v komoře, teplota uvnitř jídla, doba vaření a stupeň vlhkosti během každého kroku celého procesu. Tyto parametry lze ukládat, upravit či z paměti zcela vymazat
Tři rychlosti otáček ventilátorů: od 1500 do 2800 ot/min
Třístupňové nastavení otáček ventilátoru zajišťuje, že proudění vzduchu je plně přizpůsobeno potřebám vaření a teplota je rovnoměrná v celé komoře
Vaření se sondou
Díky sondě může trouba neustále sledovat a udržovat požadovanou teplotu uvnitř jídla. Neustále a zcela automaticky upravuje parametry tak, aby výsledky pečení a vaření byly vždy dokonalé.
Vaření s využitím funkce Delta T
Tato vylepšená metoda vaření se sondou přijde vhod zejména během pečení větších porcí masa, jako například šunky atp. Systém automaticky udržuje nepatrný rozdíl mezi teplotou v komoře a středem jídla.
Díky této funkci je připravovaný pokrm vždy rovnoměrně uvařený/upečený
USB port
Toto řešení je doporučeno zejména pro řetězové kuchyně. Musí být naprogramována pouze jedna kamna. Ostatní lze naprogramovat pomocí USB portu
OSTATNÍ VLASTNOSTI konvektomatu Millenial BLACK MASK GASTRO: - Regulace teploty v rozmezí 30-270 ° C
- Nastavení doby provozu: do 11 h a 59 min, nebo možnost NON-STOP provoz
- Zpoždění automatického zapnutí trouby až ve 24 h – velmi užitečné pro přípravu konvektomatu či pokrmu před příchodem zaměstnanců
- Možnost zaznamenat den a aktuální hodinu
- Alarm spuštěn kondenzační digestoří (týká se pouze kamen s připojenou digestoří)
- Pára je vytvářena bezprostředně nástřikem vody na topná tělesa, výběr z 10 stupňů zapařování
- Bezpečné otevírání dveří – blokace otevření při 60°, 90°, 120° a 180° pro ochranu obsluhy při nekontrolovaném pohybu dveří po jejich otevření
- Dvojité prosklené dveře a LED osvětlení v komoře
- Vnější sklo kamen má gravitační chlazení
- Dveřní panty na pravé straně
- Jednoduché otevírání vnitřního skla dveří
- Těsnění dveří vyrobené ze silného silikonu, odolného vůči vysokým teplotám, namontované v plášti kamen, snadno vyměnitelné
- Izolovaný plášť kamen nejen šetří elektrickou energii, ale také významně zvyšuje bezpečnost zaměstnanců provozovny
- Odkap pod dveřmi komory zamezuje skapování kondenzované vodní páry, zejména po vaření v páře či pomocí smíšeného cyklu
- Komora je zhotovena z prvotřídní nerezové oceli AISI 304
- Díky lisované komoře a zaobleným rohům je čištění kamen velmi jednoduché
- Opláštění vyrobené plně z nerezové oceli
- Voděodolnost: IPX 4
- Nastavitelné nožkyzajišťují dokonalé polohování kamen
- Nutné připojení k elektrické síti, ošetřené vodě a odpadu
Kapacita: 90 – 120 jídel/den
Vzdálenost mezi vodícími lištami: 68 mm
Počet ventilátorů s auto-reverzem: 1
Základna: 229545
Další informace
| Hmotnost | 70 kg |
|---|
Katalógové číslo: MKF611CBM
