Vynikající zařízení pro vaření v nízkoteplotní značce Sous Vide výrobce Hendi. Předložený model by měl být na zařízení každé kuchyně, umožňuje vám připravit chutné a zdravé jídlo.
Zařízení Sous Vide umožňuje připravit lahodné pokrmy s bohatou chutí a konzistencí, kterých nelze dosáhnout jinými známými metodami. Jídlo ztrácí svoji vůni nebo nutriční hodnotu, zachovává vitamíny, přírodní šťávy a zůstává jemné a šťavnaté.
Metoda Sous Vide je jedním z nejúčinnějších způsobů, jak využít vaření při nízké teplotě. tímto způsobem můžete připravit maso, ryby, zeleninu a dokonce ovoce – stačí jen nastavit správnou teplotu a zbytek se postará o zařízení. Konstantní nízká teplota zaručuje rovnoměrné vaření a když je teplota správně nastavena, potravina se nemůže pokazit. V případě vaření ve vakuovém sáčku se do potravin přidávají přírodní aroma a džusy, což má za následek vynikající chuť a dokonalou konzistenci.
Použití zařízení Sous Vide optimalizuje práci v kuchyni. Potraviny lze připravit několik hodin nebo několik dní předem. Po přípravě jídla se může ponechat v zařízení až do okamžiku podání – jídlo může zůstat několik hodin nebo dokonce dní bez rizika poškození. Dokonce i ty nejsilnější kusy masa získávají jemnost a olizují šťavnaté.
Nízkoteplotní pomalá příprava jídel ve vakuových sáčcích
• Nádrž 20 litrová
• Nerezové provedení
• Ideální pro Á la Carte restaurace
• Pro časté použití
• Elektronické ovládání
• Digitální displej
• Nastavitelná teplota 45°C až 90°C s přesností 0,1°C
• Velmi přesné digitální ovládání
• Nerezová vložka se 6 přihrádkami
• Víko se silikonovým těsněním
• Výpustný ventil
• Rukojeť
TECHNICKÉ PARAMETRY
• Napětí: 230V
• Výkon: 600W
• Elektrické přípojky: 1x
• Rozměry: 60 x 33 x 30 cm
• Hmotnost: 17 kg
Další informace
Hmotnost | 17 kg |
---|
Značky produktu: Fastfood, Reštaurácie, Rýchle občerstvenie