Vezměte prosím na vědomí:
- Při prvním zapnutí troubu pomalu zahřejte. Zvyšujte teplotu o 50 °C každých 30 minut, dokud nedosáhnete teploty 400 °C. U otevřených dvířek udržujte teplotu 400 °C po dobu čtyř hodin
Provedení kamen na pizzu:
- Tepelně izolovaná elektrická trouba
- 1 komora na 4 pizzy o Ø 30 cm
- Maximální úspora energie díky špičkové izolaci
- vždy konstantní teplota (i při častém otevírání)
- Ve srovnání s jinými spotřebiči ušetří až 20 % energie
- Integrovaný otvírák roštu
- Vnitřní osvětlení
- Včetně nouzového vypínače
- Extra velké pozorovací okno
- Nízká spotřeba energie
- Jednoduché čištění
Kvalita
- Přední část z nerezavějící oceli
- Extrémně tepelně odolný
- Atermální kliky dveří
Komora na pečení
- Ideální pro pečení přímo na pálené cihle
- Samostatná termostatická regulace teploty pro horní a spodní ohřev
- Konstantní teplota (i při častém otevírání)
Připojení
- Výkon: 5 kW
Rozměry
- Vnější rozměry Š x H x V: 1,025 mm x 875 mm x 1,255 mm
Realizační spodní rám
- Černá povrchová úprava
- Špičkový produkt vyrobený v Evropě
- Stabilní, robustní design
- 1 podání
- Jednoduché čištění
Kvalita
- Vyrobeno výhradně z pozinkovaného ocelového plechu
Dodržování norem
- Vyrobeno v souladu s příslušnými hygienickými a bezpečnostními normami
- Označení CE jako důkaz shody s regulačními normami EU
- Materiály splňují evropské normy bezpečnosti potravin
Další informace
Hmotnost | 120 kg |
---|
Katalógové číslo: POE430#UGPOE430