Udírna na klobásy
Udírna na klobásy je velmi kvalitní a praktická udírna, která je ideální pro různé typy uzení a je vhodná nejen pro profesionální gastronomická zařízení, ale také pro domácí použití. Udírna je vyrobena z odolné ušlechtilé oceli a je snadno čistitelná. Součástí balení je komínová trouba, 4 police na uzení, nádoba na tuk s výtokem, miska na tuk, zásuvka na třísky a řídící jednotka teploty s časovačem. Udírna na klobásy umožňuje studené, teplé i horké uzení s nastavitelnou teplotou od 0 do 135 ° C pro dokonalé uzení křupavých a šťavnatých klobás. Umožňuje zavěsit potraviny na hák nebo je uložit na police, přičemž tuk vznikající při uzení je zachycován do nádoby, čímž se chrání spodní část udírny před znečištěním. Udírna má časovač až do 120 minut s alarmem, což umožňuje přesné nastavení délky uzení. V nabídce je také pro uzení masa a uzení sýrů.
Nejprodávanější produkty
Zobrazeno 12 výsledků