Elektrická udírna

Elektrická udírna s přesným termostatem nabízí možnost nastavit teplotu uzení od 0 do 110 ° C a umožňuje výběr mezi studeným, teplým a horkým kouřem. Studený kouř je ideální pro přípravu salámů a šunek, zatímco teplý a horký kouř jsou vhodné k uzení tučných ryb a dalších potravin k okamžité spotřebě. Díky elektrickému přívodu navíc zajišťuje precizní uzení jakýchkoli potravin, čímž zajišťuje vždy perfektně zauzené maso či sýr. Její časovač umožňuje nastavení uzení až do 120 minut, s automatickým akustickým signálem po dokončení procesu. Elektrická udírna na maso a jiné lahůdky je vyrobena z vysoce kvalitní odolné a zdravotně nezávadné ušlechtilé oceli. Má možnost upravit intenzitu kouře nastavitelným odsátím a její součástí jsou různé bezpečnostní prvky jako 3 zaklapávací uzávěry na dveřích a zvenčí přístupná nádoba na uhlíky. V nabídce je pro různá uzení jako na uzení klobás, na maso a pro sýry.

Nejprodávanější produkty

Zobrazit více

Zobrazeno 8 výsledků