Konvektomaty

Konvektomat je přístroj, který pomáhá s úpravou a přípravou jídla. Své místo si najde zejména v restauracích ale i jiných gastro podnicích, jedná se o konvekční troubu, parní troubu nebo o jejich kombinaci. Konvektomaty jsou ergonomicky tvarovány a jejich tělo i varná komora jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Trouby s konvektomatem mají provozní teplotu od 30 až do 285 °C a jsou tedy vhodné pro množství pokrmů. Trouby s parní funkcí mají nižší spotřebu energie díky dobré a kvalitní izolaci, díky které se z nich nevytrácí drahocenné teplo. Jsou vybaveny extra velkým pozorovacím oknem, vy ji tak nemusíte otevírat, abyste zkontrolovali stav přípravy vašeho jídla.

Nejprodávanější produkty

Zobrazit více

Zobrazeno 1. – 35. z 462 výsledků