Vezměte prosím na vědomí:
- Při prvním zapnutí troubu pomalu zahřejte. Zvyšujte teplotu o 50 °C každých 30 minut, dokud nedosáhnete teploty 50 °C. U otevřených dvířek udržujte teplotu 50 °C po dobu čtyř hodin
- Pro všechny pece celošamotové série PDI-V je třeba dodržet teplotní rozdíl 50 °C
Design
- 2 komory pro 4+4 pizzy s Ø 33 cm
- Účinná izolace vstřikovaná pod vysokým tlakem
- Vnitřní osvětlení
- Včetně nouzového vypínače
- Nízká spotřeba energie
- Jednoduché čištění
- Kompletní šamotový interiér
Kvalita
- Extrémně tepelně odolný
Komora na pečení
- horní a spodní teplo
- Nastavitelná teplota
- Teplota: 400 °C
Připojení
- Výkon: 10 kW
- Toto zařízení lze provozovat i na 400V
Rozměry
- Vnější rozměry Š x H x V: 1,080 mm x 780 mm x 820 mm
- Vnitřní rozměr: Š x H x V: 690 mm x 650 mm x 150 mm
- Vnější rozměry + rukojeť Š x H x V: 1,020 mm x 885 mm x 830 mm
Další informace
Hmotnost | 147 kg |
---|
Značky produktu: Fastfood, Pizzerie a kebab, Reštaurácie, Rýchle občerstvenie
Katalógové číslo: PDI34-V