Zařízení na temperování čokolády s výtokovým kohoutkem – Chocotemper

269,117.24 (331,014.20 s DPH)

Na skladě
Přidat mezi oblíbené
Množstevní sleva
Cena za kus
<2 ks
218,794.50
2 - 5 ks
214,418.61
6 - 10 ks
212,230.67
11 ks +
207,854.78
× Zařízení na temperování čokolády s výtokovým kohoutkem - Chocotemper
  • Záruka na zboží 12 až 24 měsíců
    Firma - 12 měsíců
    Fyzická osoba - 24 měsíců
  • Až 14 dní na vrácení zboží

Popis

  • Stroj pro temperování čokolády
  • Profesionální zařízení
  • Vyrobeno v Itálii
  • Vynikající pro profesionální použití
  • Temperovací zařízení zaručuje, že čokoláda zůstane v tekutém stavu jako dokonalé krystalové spojení
  • Technologie dotykové obrazovky
  • Dopravníkový šroub z nerezavějící oceli
  • Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
  • Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
  • Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
  • Pohotovostní režim
  • Kapacita na čokoládu: 30 kg
  • Jednoduché čištění

Kvalita

  • Vysoce kvalitní nerezavějící ocel

Připojení

  • Výkon: 2,7 kW
  • Elektrické připojení: 220 voltů

Rozměry

  • Vnější rozměry: š x h x v: 620 x 900 x 1270 mm

pokyny

  • Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny.
  • Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
  • Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám

Rozměry

šířka 620 mm
hloubka 900 mm
Výška 1270 mm

Hodnoty připojení

Výkon 2,7 kW
Napětí 220 voltů
frekvence 50 Hz
chladicí kapalina R 452 A

Doručení

Způsob dopravy Přepravní společnost
Dodací podmínka Namontováno
Hmotnost 160 kg

Další informace

Hmotnost 160 kg
Kategórie produktu: , ,

Katalógové číslo: 0012stgic301