Popis
- Stroj pro temperování čokolády
- Profesionální zařízení
- Vyrobeno v Itálii
- Vynikající pro profesionální použití
- Temperovací zařízení zaručuje, že čokoláda zůstane v tekutém stavu jako dokonalé krystalové spojení
- Technologie dotykové obrazovky
- Dopravníkový šroub z nerezavějící oceli
- Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
- Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
- Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
- Pohotovostní režim
- Kapacita na čokoládu: 30 kg
- Jednoduché čištění
Kvalita
- Vysoce kvalitní nerezavějící ocel
Připojení
- Výkon: 2,7 kW
- Elektrické připojení: 220 voltů
Rozměry
- Vnější rozměry: š x h x v: 620 x 900 x 1270 mm
pokyny
- Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními pokyny.
- Výrobek má označení CE v souladu se směrnicemi
- Materiál vyhovuje evropským potravinovým normám
Rozměry
| šířka | 620 mm |
|---|---|
| hloubka | 900 mm |
| Výška | 1270 mm |
Hodnoty připojení
| Výkon | 2,7 kW |
|---|---|
| Napětí | 220 voltů |
| frekvence | 50 Hz |
| chladicí kapalina | R 452 A |
Doručení
| Způsob dopravy | Přepravní společnost |
|---|---|
| Dodací podmínka | Namontováno |
| Hmotnost | 160 kg |
Další informace
| Hmotnost | 160 kg |
|---|
Katalógové číslo: 0012stgic301












