Na ryby, maso a zeleninu
- Vyrobeno v Japonsku
- Čepel CRYODUR®, kalená speciálně vyvinutým procesem (včetně kalení v ledu při -196 °C), který zajišťuje extrémně vysokou tvrdost
- Jádro z extrémně tvrdé práškové oceli MicroCarbide MC63 je obklopeno dalšími dvěma vrstvami oceli, které jsou podrobeny úpravě úderem kladiva, v japonštině známé jako Tsuchime
- Oboustranně broušená čepel s mimořádným ostřením Honbazuke. Každá čepel je ručně broušena do ultra ostrého úhlu od 9,5° do 12°
- Rozměrově stabilní rukojeť ze dřeva Pakka – ve speciálně vyvinutém tvaru – pro dokonalé vyvážení, vysoký komfort a neunavující krájení při všech technikách krájení; elegantní vzhled se vzhledem tmavého dřeva a stylovou koncovkou
- Nůž byl vyroben v japonském centru výroby mečů a nožů Seki. Spojuje v sobě japonskou krásu a ostrost
Provedení
- Délka čepele: 130 mm
- MIYABI 6000 MCT: Estetika a funkčnost jdou v designu nože ruku v ruce. V této řadě to znamená: elegance se snoubí s extrémně tvrdou práškovou ocelí
- Shotoh, což v japonštině znamená „malý nůž“, se používá především ke krájení ovoce a zeleniny
Směrnice
- Vyrobeno samozřejmě v souladu s hygienickými a bezpečnostními předpisy.
- Výrobek nese označení CE.
- Materiál odpovídá evropským potravinářským normám
Rozměry
| Délka produktu | 240 mm |
|---|---|
| Šířka produktu | 20 mm |
| Výše produktu | 30 mm |
| Délka čepele | 130 mm |
| Tloušťka čepele | 2 mm |
| Délka rukojeti | 110 mm |
Detaily
| Materiál | Damasková ocel MC63 |
|---|---|
| Tvrdost čepele | 62 – 64 HRC |
| Typ výroby | Svařované |
| Typ brusu | Hladké ostří |
| Druh rukojeti | [concealed_tang] |
| Materiál rukojeti | Dřevo Pakka |
Dodávka
| Způsob dopravy | Balík |
|---|---|
| Hmotnost | 0,21 kg |
Další informace
| Hmotnost | 0.21 kg |
|---|
Katalógové číslo: 1210019681













