Určen pro použití v profesionálních cateringových zařízeních.
Ke grilování masa, ryb, mořských plodů, zeleniny a předkrmů.
Vyrábí se karbonizací tvrdého dřeva při teplotách mezi 400 a 700 °C, bez vzduchu.
Vyrobeno z keře Marabu, který roste na Kubě – což zlepšuje zemědělské podmínky na ostrově a je v souladu s udržitelným rozvojem.
Zcela přírodní produkt.
Během hoření uvolňuje kouřové aroma, které dává potravinám jedinečnou chuť.
Vysoká účinnost s minimálním jiskřením a malým množstvím zbytkového popelu.
Vysoký obsah kalorií, nízká úroveň jisker.
Dvojnásobná doba hoření ve srovnání s běžně používanými typy měkkého uhlí.
Upozornění: S ohledem na využití přírodní suroviny je hmotnost výrobku závislá na vlhkosti dřeva.“
Katalógové číslo: 199541







